40 Mbit eller 100 Mbit ?


Fra 1. juli 2018 er det muligt at lave en opgradering til 40/40 Mbit internet for de fleste huse i vores område.
 
Send en mail til os, og vi vil lave en måling på din antenne (husk dog, at det ikke er alle steder vi kan lave dette produkt pga. afstand til mast og træer der står i vejen for signalet)
 
Pris pr. måned 250,- kr. - og som altid gratis fra 1. december til 1. marts hvert år.

Nu er det også muligt at få en 100/100 Mbit i store dele af vores område, et produkt der virkelig giver super internet. Med en prismodel der kun bliver billigere og billigere år for år. Internet med prisgaranti. <Klik> her for overblik. Fremtidens internet er i luften…

 


Mange af de gamle routere, der er opsat fra 2012 og frem i hele verden, har desværre fået en virus, som gør at de 'driller' i det daglige brug.
Har du sådan en model (se foto), så er det nok på tide at lave en opgradering til en ny model, eller lave en opdatering af softwaren i den gamle.

 

Vi kan også hjælpe med en ny 2018 model der er god til at se TV på, lave streaming af netflix, HBO mv. Denne model kan ligeledes kobles sammen med flere enheder, så der bliver fuld dækning i hele huset.
 
Du kan læse mere om dette nye SMART WI-FI med et <klik> her.
 
Vores pris med opsætning hos dig kr. 800,- pr. stk.

STREAMING af TV og andre ting kræver en router, der er bygget til formålet. Og tilbage i 2012-13 var routerne naturligvis endnu ikke bygget til de belastninger !
Hvorfor, tænker du ? Jo, det var helt enkelt før den store bølge af udbydere, der tilbød TV og film via internettet - så der er sket meget disse 5 år!
Vi anbefaler, at du kobler dit udstyr sammen med internetkabler fra din router og ikke ser TV og andet via den trådløse WIFI-del.

Husk vores lokale service er altid lige i din nærhed når du skal have hjælp, skriv eller ring og vi kommer både til hverdag og i weekenden.
 
Vores produkt er stadig det bedste til prisen. 100% det billigste internet der kan fås i Nordjylland, med hurtig lokal service. Så hvorfor betale mere ?

Vi ønsker nye som gamle kunder en DEJLIG SOMMER !!!