Hvem er fritidsnet.dk?  
 
Et lokalt firma med fokus på at alle skal kunne få en rigtig internetforbindelse med frit forbrug. Denne løsning har i mere end 20 år været brugt flere steder i Danmark og især i USA med stor succes
Men hvordan?   Det er helt simpelt. Vi sender signalet igennem luften på samme måde som mobil- nettet, fra vores egne master og antenner i området, bare med superhurtig internet, med frit forbrug og muligheden for en rigtig hurtig og god oplevelse.
Hvordan ser løsningen ud?   En lille antenne bliver sat fast på gavlen af fritidshuset og et kabel trækkes ind i huset, her kan der så kobles en trådløs router til et kabel, og så er fritidsboligen på nettet. (standard WIFI-router medfølger, en kraftigere kan tilkøbes ved vores samarbejds-partner (Hedens EDB Service, Stenvad Hede 58, 9760 Vrå, telefon 22 57 45 88) - eller der hvor du normalt køber IT udstyr) ( en video om opsætning af udstyr sættes på snarest )
Hvorfor lige fritidsnet.dk?   Du undgår langsom internet via kabel (telefonnettet)
Internet der løber ”tør” midt i ferien pga. højt forbrug.... som feks. ved brug af 3G/4G internet.
Du får lettere ved at leje dit hus ud. Udlejningsbureauerne fortæller at husene med internet udlejes først.
Du undgår for lang ventetid på opsætning - og du slipper for opgravning på din grund. Du sparer min. 25% om året sammenlignet med andre produkter.
Du bruger et lokalt firma med base i Nørre Lyngby & Aalborg
Internet højner et evt. salg af sommerhuse